AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | LAMBCHOP

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LAMBCHOP

DATA

Dilluns, 23 de gener

LLOC

BARTS, 20.30 h.

PREU

Des de 20 €

VÍDEO

Amb una dotzena de discos a la seva trajectòria, els de Kurt Wagner acaben de demostrar que encara tenen molt de camí per recórrer. I és que amb el seu últim treball, Flotus, aconsegueixen el més difícil: reinventar-se tot explorant noves i sorprenents direccions però sense deixar mai de ser ells mateixos. En aquest tretzè treball, quart millor disc del 2016 segons la prestigiosa revisa Mojo, els de Nashville no només coquetegen amb la música electrònica i els efectes vocals sinó que la seva signatura es manté intacta, demostrant que Lambchop continuen sent amos i senyors d´un so que ja és gairebé un gènere en si mateix: la seva música d´arrels nord-americanes tocada pel soul és, a les seves mans, tan subtil i delicada que resulta impossible d´imitar.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Kurt Wagner,  guitarra, electrònica i veu
Tony Crow, piano
Matt Swanson, baix
Andy Stack, bateria  i electrònica 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS