TheProject | CONCERTS | MARÍA PARRADO
MI MUNDO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MARÍA PARRADO

DATA

Diumenge, 5 de febrer

LLOC

BARTS, 19:00

PREU

Des de 18€

VÍDEO

FOTOS

Maria Parrado no deixa de sorprendre´ns i continua una imparable carrera musical, instruint-en la matèria i plasmar-ho a l´escenari.

Així, ens sorprèn en aquesta ocasió amb un nou espectacle, un espectacle íntim en el qual ens endinsem en el seu univers.

En ell podrem gaudir dels temes preferits de Maria, els que han marcat la seva trajectòria deixant-nos una empremta inesborrable en la nostra retina; a més dels temes inèdits del seu treball discogràfic "Abril".

Amb aquest espectacle no estem davant d´un pur concert de música, no només anem a gaudir de la seva veu, també gaudirem del seu talent artístic. Els músics intervenen com a part molt activa d´aquest, en el qual interactuant amb l´artista aconsegueixen endinsar-nos en la intimitat del seu pensament.

Un encaix perfecte entre músics i artista, que aconsegueix abstreure´ns de la realitat i portar-nos a la seva parcel·la, a la seva música ... en definitiva, al seu món.

ACCÉS VIP: 17.00 h.

PLATEA VIP inclou:

- Póster firmat

- Meet & Greet

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal durant tot el concertImprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS