AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MICHAEL NYMAN
& The Michael Nyman Band

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

MICHAEL NYMAN<br>& The Michael Nyman Band

DATA

Dijous, 10 de novembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

*Entrades amb descompte
Club TheProject/Amics del Jazz exhaurides

A pocs músics els escau tan bé l´etiqueta d’home del Renaixement com al britànic Michael Nyman, escriptor, musicòleg, fotògraf i, naturalment, pianista i compositor a la recerca constant de nous horitzons. Responsable de l´aplicació del terme minimalisme per primera vegada a la música i creador de la icònica banda sonora de The Piano, Nyman s´estrena al festival de jazz amb un concert de celebració dels 40 anys de la Michael Nyman Band, creada el 1976 per a una producció teatral d’una obra de Carlo Goldoni i vehicle des d´aleshores per a produccions que inclouen treballs per a orquestra, música de cambra, òperes i, molt significativament, la creació de partitures per a films de Peter Greenaway com ara The Draughtsman’s Contract (El contrato del dibujante) i Prospero’s Books. Un concert especial d’aniversari, doncs, en què Nyman repassarà, en ordre cronològic, la seva feina per a la Michael Nyman Band (bandes sonores, música vocal i peces d´estrena incloses). Una antologia musical que sens dubte servirà per confirmar que Nyman es manté entre les icones musicals més fascinants del nostre temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

michaelnyman.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS