TheProject | CONCERTS | THE MUSICAL BOX
The Exclusive Authorized by PETER GABRIEL Recreation of GENESIS The Black Show

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

THE MUSICAL BOX

DATA

Dijous, 3 de novembre

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 28 €

VÍDEO

>Press release The Black Show

>What the members of 
GENESIS are saying about...

Reconeguts per l´altíssima qualitat de les seves reproduccions de les actuacions històriques de Genesis -fins i tot en paraules dels membres originals del grup-, The Musical Box activen la màquina del temps per oferir als fans la possibilitat de reviure la màgia d´aquelles experiències úniques, amb tot luxe de detalls.

Ara, després de triomfar en BARTS amb The Lamb Lies Down On Broadway, Foxtrot i Selling England By The Pound, els canadencs presenten, per primera cop a Espanya, The Black Show.

The Exclusive Authorized by PETER GABRIEL
Recreation of GENESIS The Black Show
Es tracta de la segona versió del concepte Selling England By The Pound, on Peter Gabriel va reimaginar completament l´escenografia i els visuals, donant més espai a la improvisació en els arranjaments musicals. Aquesta actuació és àmpliament coneguda entre els fans de Genesis gràcies a la famosa filmació amateur (en Super 8) de la seva actuació a Montreal, el 21 abril 1974.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS