TheProject | CONCERTS | TOMASZ STANKO NEW YORK QUARTET
Wislawa

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

TOMASZ STANKO NEW YORK QUARTET

DATA

Dissabte, 19 de març

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

30 €

VÍDEO

El trompetista polonès Tomasz Stanko, una de les figures clau del jazz europeu, torna a Barcelona al capdavant del seu New York Quartet, amb Alexi Tuomarila al piano, Reuben Rogers al contrabaix i Gerald Cleaver a la bateria, per presentar-hi Wislawa.

El concert, coorganitzat per l´agència polonesa Tea For Two i TheProject, serà una celebració del 20 aniversari de la concessió del premi Nobel de Literatura a Wisława Szymborska, poeta amb qui Stanko va col·laborar i font d´inspiració d´aquest projecte, traduït en un doble disc publicat per ECM el 2013 i considerat una de les obres mestres del veterà trompetista polonès.

El concert compta amb el patrocini de Tacit Investment i Deloitte, i el suport de l´Instytut Adama Mickiewicza, el portal d´internet Culture.pl/pl, la Fundacja Wislawy Szymborskiej, l´Instituto Polaco de Cultura de Madrid, el Consolat General de Polònia a Barcelona, la Cámara de Comercio Polaco-Española, l´Ajuntament de Barcelona, ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avaçats) i ICFO (Institut de Ciències Fotòniques).

-50% Club TheProject/Amics del Jazz
Fins al 31 de gener

Tomasz Stanko, trompeta
Alexi Tuomarila, piano
Reuben Rogers, contrabaix
Gerald Cleaver, bateria

WEB DE L´ARTISTA

tomaszstanko.com

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS