AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | THE ORCHESTRA starring ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA former members

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

THE ORCHESTRA starring ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA former members

DATA

Diumenge, 9 de agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:30 h.

PREU

De 40 a 70 € (despese incloses)

VÍDEO

FOTOS

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Els membres de The Orchestra compten amb molta història en el món del rock clàssic. Fundada a Birmingham (Anglaterra) el 1970, amb la voluntat no poc ambiciosa de crear un so des d´on els Beatles ho havien deixat, l´Electric Light Orchestra (ELO) es va convertir, amb 50 milions de discos venuts i trenta increïbles hit-singles, en una de les bandes més reeixides de l´era gloriosa de rock clàssic.

Cançons pop deliciosament simfòniques arreglades per Louis Clark comTelephone Line, Evil Woman, Last Train To London, Can not Get It Out Of My Head i Strange Magic. A The Orchestra figuren els membres d´Electric Light Orchestra Mik Kaminski (sempre amb el seu famós violí blau) i Louis Clark (arranjador i teclista d´orquestra), així com ex membres d´Electric Light Orchestra Pt. 2, que també visitaran Sant Feliu. The Orchestra ofereix una nit plena de grans èxits de la ELO.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS